Kostelijk
In de regio
Er is van alles te beleven
Reserveer bij Kostelijk

Ontbijt service van Jaime

Een heerlijk en super compleet ontbijt bezorgd, door Jaime. Denk aan warme broodjes, croissantjes, cheesecake, brownies, gekookte eitjes, beleg etc.

Bovendien zit alles er bij om de tafel gezellig te dekken. (Tafellaken, servies, kaarsjes).

€15,50 p.p. (en €6,00 voor de bezorging)

Alleen op afspraak

Heerlijke proeverij

We hebben een hele bijzondere samenwerking met restaurant Kapelkeshof. Je kan een proeverij laten bezorgen in het vakantiehuisje.

Meer informatie

De kazemat

In de voortuin van ons huis ligt een kazemat uit de 2e wereldoorlog, als je een overnachting boekt krijg je de sleutel en mogen jullie hem gebruiken om te spelen.

0km

Pluktuin; In de 7e hemel

Pluk- en Theetuin In De 7e Hemel is een natuurtuin die op verschillende manieren ingezet wordt om mensen te laten genieten van de prachtige natuur, zodat ze echt even goed kunnen ontspannen.

3km
Open website

Wandelen in de Mariapeel

Helenaveen ligt midden in de peel, op 2 kilometer van het huis beginnen heel wat mooie wandelroutes. Je kan je auto parkeren bij Kamp Mariaveen.

2km
Startpunt wandelroutes

Kabouterpad Ospel

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar!

15km met de auto
Open website

Speeltuin Mart Roeffen

Een geweldige (gratis) buitenspeeltuin midden in de natuur, hier gaan wij zelf ook vaak heen. Midden in een bos, dus je moet zelf eten en drinken meenemen om te picknicken.

25km met de auto
Open website

Toverland

Toverland: een attractiepark voor het gehele gezin. Stap in magische wereld en ervaar de spectaculaire attracties en shows.

6km
Bezoek website

Fietsen huren

Met de fiets kan je de omgeving perfect verkennen, Jarno Bakker in Liessel bezorgt ze bij je vakantiehuisje.

Open website